Veamex is een creatief & digitaal bureau dat strategie, creatie, ICT, marketing, design en development combineert voor succesvolle websites, platformen, apps & campagnes met dagelijkse impact.

Image Alt

Veamex

Veel voorkomende problemen bij ondernemers en websites

Veel voorkomende problemen bij ondernemers en websites.

 • Mijn website is gewoon een visitekaartje.
  Vaak is dit een verouderde en vrijwel simpele/basis website, door een bekende gemaakt met wat algemene informatie. Puur een website om een website te hebben en dit voldoet vanuit hun oogpunt aan alles wat nodig is.
 • Ik heb geen website nodig!
  In deze categorie vallen ondernemers die beweren geen website nodig te hebben. Zij zien de meerwaarde er niet van in of geven aan dat ze hier geen geschikt bedrijf voor kunnen vinden. Dit klinkt vrij vreemd in de digitale wereld waar we momenteel in leven, maar ze zijn er echt.
 • Wij hebben wel een website maar geen bezoekers, alleen bestaande klanten.
  Vaak is er wel geïnvesteerd in een website, maar is deze niet (goed) vindbaar in de zoekmachines zoals Google en hebben zij het idee dat het prima is om hier af en toe wat actuele informatie op te delen voor de huidige klanten. Hierdoor loop je bezoekers en potentiële nieuwe klanten mis en dus omzet!
 • Wij hebben wel bezoekers maar krijgen maar geen nieuwe klanten.
  Vaak is er ook bij deze bedrijven wel geïnvesteerd in een website, maar is deze niet (goed) vindbaar in de zoekmachines zoals Google. Er worden geen of onvoldoende online marketing werkzaakheden uitgevoerd en hierdoor loop je bezoekers mis en dus omzet!
 • Nog niet klaar voor de toekomst…
  Er is wel een website, maar helaas is deze te verouderd en hierdoor niet gemakkelijk aan te passen op basis van de laatste ontwikkelingen en richtlijnen. Hierbij kun je denken aan updates, mobiele ontwikkelingen etc. Je wilt uiteraard niet achter lopen en altijd up to date zijn en gehouden worden van de laatste ontwikkelingen die van toepassing zijn op jouw bedrijf en binnen jouw branche.

Veamex staat voor alle mede-ondernemers klaar, ongeacht aan welke van bovenstaande punten jij wel of niet voldoet. We gaan graag in gesprek om te zorgen dat we er een online succes van maken