Veamex is een creatief & digitaal bureau dat strategie, creatie, ICT, marketing, design en development combineert voor succesvolle websites, platformen, apps & campagnes met dagelijkse impact.

Image Alt

Veamex

2ICT en Veamex gaan samen digitaliseren

2ICT, dat zich toelegt op netwerkbeheer en ICT, en Veamex, software huis en online marketing specialist, hebben samen een joint venture opgericht. Sixo gaat volledig geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor digitaliseringsvraagstukken aanbieden.

Samen hebben 2ICT en Veamex verschillende projecten uitgevoerd, en merkten dat er een grote overlap zit in de vraag van klanten. Het problem in de markt is dat de IT processen vaak niet goed op elkaar afgestemd zijn. Elke organisatie heeft al een webbouwer, een IT leverancier en een softwarepakket. Wat er dan mis gaat, is dat deze drie partijen slecht met elkaar communiceren, en dat er geen regie aanwezig is om dit verder vorm te geven. Via datagedreven, intelligente automatiseringssystemen en connector oplossingen, wil de joint venture de efficiëntie verbeteren en knelpunten van haar klanten oplossen door samen te werken met verschillende partijen. Sixo zal schaalbare, cloud- en procesautomatisering bieden met oplossingen voor informatieuitwisseling en digitaliseren. Via datagedreven, intelligente automatiseringssystemen en connector oplossingen wil de joint venture de efficiëntie van haar klanten verbeteren.

“Deze joint venture is de volgende stap in onze ambitie om onze klanten slim en connected te laten werken en meer plezier te halen uit dagelijkse taken.’, zegt Sixo-accountmanager Fleur Verweij. ‘Gekoppeld aan meetoplossingen, automatisering en analytics kunnen klanten digitalisering beter vormgeven.”

Sixo zal als een zelfstandige entiteit opereren, waarvan het moederbedrijf van 2ICT 50 procent in eigendom heeft en het moederbedrijf van Veamex ook 50 procent. Het team van Sixo is werkzaam vanuit kantoren in Utrecht, Harderwijk en Zwolle. Het team van Sixo wordt ondersteund door de specialisten van 2ICT en Veamex om zodoende te kunnen schalen bij de uitvoering van grote specialistische projecten.