Veamex is een creatief & digitaal bureau dat strategie, creatie, ICT, marketing, design en development combineert voor succesvolle websites, platformen, apps & campagnes met dagelijkse impact.

Image Alt

Marketing

Zoekmachine
Optimalisatie

Bewezen resultaten

Meer bezoekers naar uw website door een top 10 positie in Google als men zoekt op uw product of dienst? Het is een wens van elke website eigenaar. Wij hebben dit reeds voor vele bedrijven gerealiseerd. Door websites voor zoekmachines te optimaliseren op het gebied van techniek, content en externe factoren, zorgen wij voor hoge posities in Google en dús meer bezoekers naar uw website en meer leads.

Social Media
Optimalisatie

Vrijwel ieder bedrijf is actief op social media. Maar het is meer dan het delen van nieuws of het plaatsen van acties. Klanten willen conversaties aangaan. Netwerken als Facebook, Twitter en Youtube zijn de ultieme kanalen voor het toepassen van social media optimalisatie. Toch is niet ieder netwerk geschikt voor uw bedrijf. Wat is de doelgroep en wat wilt u bereiken? Wij adviseren graag bij het opzetten van de juiste strategie. Door het toepassen van social media optimalisatie wordt de juiste content geplaatst en worden de juiste links weergegeven. Volgers zullen niet alleen reageren, maar de berichten ook delen met anderen. Hierdoor krijgen bedrijven via diverse kanalen online exposure en kan maximaal rendement worden behaalt.

Pay Per
Click PPC

Voor het behalen van online succes is digitaal adverteren een noodzaak. Pay Per Click (PPC) reclame heeft een directe impact op bezoekersaantallen en zorgt voor een sneller en groter bereik in zoekmachines, social media kanalen of branche gerelateerde websites. PPC maakt het mogelijk te betalen voor topposities in zoekmachines. Toch worden veel budgetten verspild door slecht PPC management. Voordat een PPC-campagne wordt opstart, beoordelen we het doel en bepalen we de strategie om zo een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Reputatie
Management

In het bedrijfsleven is de reputatie alles. Negatieve feedback en slechte recensies over diensten en producten kunnen een direct negatief effect hebben op de prestaties van bedrijven. Daarom wordt online reputatiebeheer beschouwd als een kritisch aspect van algemene internetstrategie en is essentieel om bedrijven te beschermen tegen negatieve feedback. Online reputatie management garandeert dat alle negatieve kritiek op jouw bedrijf wordt onderdrukt om zo een goede bedrijfsreputatie te behouden.

189
Projecten
3
Locaties
22
Netwerk aan specialisten

oNLINE
MARKETING
STRATEGIE

Digitalisering 0
ICT & netwerk 0
Online marketing 0
Webapplicatie ontwikkeling 0

Lokale
zoekoptimalisatie

Lokale marketing is een essentieel onderdeel van een effectieve, uitgebreide, online marketingstrategie. Voor bedrijven met meerdere locaties of bij het zoeken naar meer lokale klanten, is een landelijke aanpak voor SEO gewoon niet genoeg; in feite heeft online marketing naar een doelgericht lokaal publiek zijn eigen unieke strategieën nodig. We helpen graag met het bepalen van de juiste strategie en de uitvoering daarvan.

Klanten

SAY VEAMEX!

vacatures en
stage plekken

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Weet jij toch heel zeker dat je bij ons wilt komen werken?
Stuur ons dan een open sollicitatie, wij gaan graag het gesprek aan.

Op zoek naar een stageplek? Neem dan contact met ons op.

interesse gewekt?

Neem contact met ons op! We kijken graag met je mee hoe we de bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie kunnen verbeteren.