logo
Veamex B.V. maakt gebruik van een combinatie van eigen on-site en offshore faciliteiten waarmee we tegen gereduceerde tarieven talentvolle ontwikkelaars en marketing specialisten aanbieden. Vanuit onze offshore kantoren in landen als India worden deze specialisten aangestuurd door Nederlandse managers met lokale expertise werkzaam in de directe omgeving van de klant. Onze klanten profiteren van betrouwbare ontwikkeling, flexibel omgaan met pieken en dalen in capaciteit en kostenbesparing, zonder concessies te doen aan kwaliteit.
Ganzenmarkt 6, 3512 GD Utrecht, The Netherlands
+31 (0)85 00 14 647
office@veamex.com
Follow us
Online Marketing

Zoekmachine Optimalisatie.

Bewezen resultaten

Meer bezoekers naar uw website door een top 10 positie in Google als men zoekt op uw product of dienst? Het is een wens van elke website eigenaar. Wij hebben dit reeds voor vele bedrijven gerealiseerd. Door websites voor zoekmachines te optimaliseren op het gebied van techniek, content en externe factoren, zorgen wij voor hoge posities in Google en dús meer bezoekers naar uw website en meer leads.

Social Media Optimalisatie.

Vrijwel ieder bedrijf is actief op social media. Maar het is meer dan het delen van nieuws of het plaatsen van acties. Klanten willen conversaties aangaan. Netwerken als Facebook, Twitter en Youtube zijn de ultieme kanalen voor het toepassen van social media optimalisatie. Toch is niet ieder netwerk geschikt voor uw bedrijf. Wat is de doelgroep en wat wilt u bereiken? Wij adviseren graag bij het opzetten van de juiste strategie. Door het toepassen van social media optimalisatie wordt de juiste content geplaatst en worden de juiste links weergegeven. Volgers zullen niet alleen reageren, maar de berichten ook delen met anderen. Hierdoor krijgen bedrijven via diverse kanalen online exposure en kan maximaal rendement worden behaalt.

Pay Per Click
PPC.

Voor het behalen van online succes is digitaal adverteren een noodzaak. Pay Per Click (PPC) reclame heeft een directe impact op bezoekersaantallen en zorgt voor een sneller en groter bereik in zoekmachines, social media kanalen of branche gerelateerde websites. PPC maakt het mogelijk te betalen voor topposities in zoekmachines. Toch worden veel budgetten verspild door slecht PPC management. Voordat een PPC-campagne wordt opstart, beoordelen we het doel en bepalen we de strategie om zo een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Reputatie Management.

In het bedrijfsleven is de reputatie alles. Negatieve feedback en slechte recensies over diensten en producten kunnen een direct negatief effect hebben op de prestaties van bedrijven. Daarom wordt online reputatiebeheer beschouwd als een kritisch aspect van algemene internetstrategie en is essentieel om bedrijven te beschermen tegen negatieve feedback. Online reputatie management garandeert dat alle negatieve kritiek op jouw bedrijf wordt onderdrukt om zo een goede bedrijfsreputatie te behouden.

Lokale zoekoptimalisatie.

Lokale marketing is een essentieel onderdeel van een effectieve, uitgebreide, online marketingstrategie. Voor bedrijven met meerdere locaties of bij het zoeken naar meer lokale klanten, is een landelijke aanpak voor SEO gewoon niet genoeg; in feite heeft online marketing naar een doelgericht lokaal publiek zijn eigen unieke strategieën nodig. We helpen graag met het bepalen van de juiste strategie en de uitvoering daarvan.

Hybride Sourcing.

Hybride Outsourcing model: lokale ondersteuning met wereldse tarieven. Het beste van twee werelden.

Ons business model maakt gebruik van een combinatie van on-site en offshore faciliteiten waarmee we tegen gereduceerde tarieven uitstekende resultaten behalen voor onze klanten. Talentvolle ontwikkelaars in onze offshore kantoren worden aangestuurd door Nederlandse managers werkzaam in de directe omgeving van de klant.

Talent.

Maak gebruik van een flexibele talentpool. Specifieke expertise ad hoc, flexibel, op maat en precies zolang als nodig.

Ons team bestaat uit getalenteerde systeemarchitecten, ontwikkelaars, ingenieurs, testers en ontwerpers, die deskundig zijn in web- en mobiele technologieën. Tevens hebben we een team van resultaatgerichte marketing specialisten welke zoekwoorden als matrassen, badkamers en matratzen bovenaan in Google hebben gekregen.

Agile.

Speel flexibel en snel in op nieuwe vereisten, mogelijkheden en veranderende marktomstandigheden.

We investeren veel in het optimaliseren van processen en ad-hoc leveren van diensten op een Agile manier van werken, zodat klanten op een gestructureerde en flexibele manier gebruik van ons team kunnen maken. Of de klant een waterval of bijvoorbeeld een agile projectmanagementmethodiek wenst; wij passen onze dienstverlening daar graag op aan.

Vragen?