logo
Veamex B.V. maakt gebruik van een combinatie van eigen on-site en offshore faciliteiten waarmee we tegen gereduceerde tarieven talentvolle ontwikkelaars en marketing specialisten aanbieden. Vanuit onze offshore kantoren in landen als India worden deze specialisten aangestuurd door Nederlandse managers met lokale expertise werkzaam in de directe omgeving van de klant. Onze klanten profiteren van betrouwbare ontwikkeling, flexibel omgaan met pieken en dalen in capaciteit en kostenbesparing, zonder concessies te doen aan kwaliteit.
Ganzenmarkt 6, 3512 GD Utrecht, The Netherlands
+31 (0)85 00 14 647
office@veamex.com
Follow us
Over ons.
Onze aanpak.

Hybride Sourcing.

Combineren voor de beste aanpak

De Veamex Hybrid Sourcing-aanpak is een bedrijfsmodel waarbij we lokale expertise en een Nederlandse management aanpak combineren met kostenbesparende offshore ontwikkeling. Vanuit ons kantoor in Nederland coördineren we werkzaamheden met onze vestiging in India. De Nederlandse managers en vormgevers die de Nederlandse cultuur goed begrijpen, overleggen met de klant om werkzaamheden inzichtelijk te krijgen en te coördineren met ons team in India. Indien gewenst, kunnen klanten direct communiceren met onze managers in India.

Lokale Ondersteuning
Globaal bereik

Verlaagde kosten en uitstekende resultaten

Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op een structuur waarbij wij een on-site en offshore aanpak combineren om uitstekende resultaten te leveren aan onze klanten tegen lage kosten. Conform dit model coördineert ons plaatselijke team werk op locatie met de klant, verzorgt projectmanagement en is verantwoordelijk voor het verzamelen van wensen van de klant. Het design werk wordt uitgevoerd door lokale specialisten. Het uiteindelijke programmeerwerk en testwerk wordt door ons team in het buitenland uitgevoerd.

Lokale managers.De projecten die we uitvoeren voor onze klanten worden geleidt door een lokale (onshore) systeem architect of projectmanager, die projectspecificaties, feedback en de coördinatie met het offshore team regelt. Door de combinatie van lokale expertise en offshore kunnen we onze klanten diensten leveren tegen lagere kosten. Vanuit ons kantoor in Nederland coördineren we werkzaamheden met onze vestigingen in India

Huur talent in.Ons team bestaat uit getalenteerde systeemarchitecten, ontwikkelaars, ingenieurs, testers en ontwerpers, die deskundig zijn in web- en mobiele technologieën. Het off-site team is getraind om de business cultuur van onze klanten te begrijpen. Jaarlijks komen enkele van onze talenten naar Nederland toe om kennis te maken met de Nederlandse cultuur om zo de wensen van onze klanten beter te kunnen begrijpen en om te zetten naar passende oplossingen.

Flexibele bedrijfsvoering.Ons bedrijf is opgezet vanuit de gedachte van flexibele bedrijfsvoering. Hierdoor kunnen we snel schakelen en inspringen op verzoeken van de klant. Wanneer een klant volledig wil outsourcen of gebruik wil maken van near sourcing, dan kunnen we onze aanpak eenvoudig aanpassen aan de wensen van de klant.

Hybride Sourcing.

Hybride Outsourcing model: lokale ondersteuning met wereldse tarieven. Het beste van twee werelden.

Ons business model maakt gebruik van een combinatie van on-site en offshore faciliteiten waarmee we tegen gereduceerde tarieven uitstekende resultaten behalen voor onze klanten. Talentvolle ontwikkelaars in onze offshore kantoren worden aangestuurd door Nederlandse managers werkzaam in de directe omgeving van de klant.

Talent.

Maak gebruik van een flexibele talentpool. Specifieke expertise ad hoc, flexibel, op maat en precies zolang als nodig.

Ons team bestaat uit getalenteerde systeemarchitecten, ontwikkelaars, ingenieurs, testers en ontwerpers, die deskundig zijn in web- en mobiele technologieën. Tevens hebben we een team van resultaatgerichte marketing specialisten welke zoekwoorden als matrassen, badkamers en matratzen bovenaan in Google hebben gekregen.

Agile.

Speel flexibel en snel in op nieuwe vereisten, mogelijkheden en veranderende marktomstandigheden.

We investeren veel in het optimaliseren van processen en ad-hoc leveren van diensten op een Agile manier van werken, zodat klanten op een gestructureerde en flexibele manier gebruik van ons team kunnen maken. Of de klant een waterval of bijvoorbeeld een agile projectmanagementmethodiek wenst; wij passen onze dienstverlening daar graag op aan.

Vragen?