logo
Veamex B.V. maakt gebruik van een combinatie van eigen on-site en offshore faciliteiten waarmee we tegen gereduceerde tarieven talentvolle ontwikkelaars en marketing specialisten aanbieden. Vanuit onze offshore kantoren in landen als India worden deze specialisten aangestuurd door Nederlandse managers met lokale expertise werkzaam in de directe omgeving van de klant. Onze klanten profiteren van betrouwbare ontwikkeling, flexibel omgaan met pieken en dalen in capaciteit en kostenbesparing, zonder concessies te doen aan kwaliteit.
Ganzenmarkt 6, 3512 GD Utrecht, The Netherlands
+31 (0)85 00 14 647
office@veamex.com
Follow us
Ontwikkeling diensten
JS Development.
Javascript ontwikkeling

Werk met talentvolle Javascript ontwikkelaars voor de ontwikkeling van complexe, high performance, responsive en schaalbare applicaties en bespaar tot 50% op uw budget, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Technologieën
The list below is a quick summary of some of the key technologies we are using.

Hybride Sourcing.

Hybride Outsourcing model: lokale ondersteuning met wereldse tarieven. Het beste van twee werelden.

Ons business model maakt gebruik van een combinatie van on-site en offshore faciliteiten waarmee we tegen gereduceerde tarieven uitstekende resultaten behalen voor onze klanten. Talentvolle ontwikkelaars in onze offshore kantoren worden aangestuurd door Nederlandse managers werkzaam in de directe omgeving van de klant.

Talent.

Maak gebruik van een flexibele talentpool. Specifieke expertise ad hoc, flexibel, op maat en precies zolang als nodig.

Ons team bestaat uit getalenteerde systeemarchitecten, ontwikkelaars, ingenieurs, testers en ontwerpers, die deskundig zijn in web- en mobiele technologieën. Tevens hebben we een team van resultaatgerichte marketing specialisten welke zoekwoorden als matrassen, badkamers en matratzen bovenaan in Google hebben gekregen.

Agile.

Speel flexibel en snel in op nieuwe vereisten, mogelijkheden en veranderende marktomstandigheden.

We investeren veel in het optimaliseren van processen en ad-hoc leveren van diensten op een Agile manier van werken, zodat klanten op een gestructureerde en flexibele manier gebruik van ons team kunnen maken. Of de klant een waterval of bijvoorbeeld een agile projectmanagementmethodiek wenst; wij passen onze dienstverlening daar graag op aan.

How do we work?

  1. We believe in building long-term relationships based on trust.
  2. We believe in quality. We work only with the best professionals.
  3. We believe in adapting to the customer needs, goals and philosophy.
  4. We believe in a direct and close communication and collaboration.
  5. We believe in tools, methodology and commitment.

Content Management.

Vele bedrijven vertrouwen op onze content management systemen om informatie, beslissingen, processen en website elementen real-time te beheren. Of het nu gaat om efficiënte verwerking van content op de website, het koppelen van interne en externe gegevens aan web systemen of het realiseren van complexe bedrijfsdocumenten systemen.

Javascript ontwikkeling.

Werk met talentvolle Javascript ontwikkelaars voor de ontwikkeling van complexe, high performance, responsive en schaalbare applicaties en bespaar tot 50% op uw budget, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Mobiele ontwikkeling.

Veamex ontwikkeld slimme apps die logisch zijn in gebruik met een duidelijke toegevoegde waarde in persoonlijk of zakelijk gebruik. Om dit te verwezenlijken zijn wij continue bezig de ontwikkelingen binnen de mobiele markt te volgen en daarmee onze mobiele strategie aan te scherpen.

Frontend development.

We offer high quality frontend development covering all modern technologies. Using an agile approach we deliver timely, cost-effective, reliable results.

Augmented Reality.

We have excellent developers with hands-on experience developing Augmented Reality technology driven solutions. Solutions which are mostly used for creating innovate and interactive user experience.

Gaming development.

We provide full cycle game development services in all major areas of game development that cover game design, art design, animations & programming.